Jeugdwedstrijd Arkel 1035

publicatiedatum: dinsdag 11 sep 2018

Arkel 1035 heeft in samenwerking met ’t Stekelbaars een hartstikke leuke wedstrijd in de monding van de Arkelse sluis gevist. Ruim 50 kinderen waren naar de waterkant gekomen om de hengels te kruisen. De kinderen die werden bijgestaan door familieleden met “verstand van vissen” wisten wel een visje te vangen. In het behoorlijke stromende water was het voor minder ervaren begeleiders lastig om de beestjes aan de schubben te komen. Het zag er heel gezellig uit, waarbij het comité ook nog voor drinken en gebak voor de kinderen had gezorgd. Uitslag:

Bekijk fotoalbum

Oh Oh Den Haag

publicatiedatum: zaterdag 08 sep 2018

De koffie liep nét door om kwart voor zeven, toen er op het raam werd geklopt. Het bleek een verstoten Hagenaar te zijn, die destijds bij het eindpunt van lijn elluf - je weet wel, aan de boulevard – uit de bocht was gevlogen en per ongeluk in Zoetermeer was terecht gekomen.

Bekijk fotoalbum

vissen met de Lingewaard groep 7

publicatiedatum: dinsdag 19 jun 2018

Dinsdag 19 juni waren we te gast op de Lingewaard. Juf Ilse had het uitstekend voor elkaar met haar zeer aandachtige klas, waardoor Ans van Heumen (vismeester van Hengelsportfederatie Midden Nederland) boeiend kon vertellen.

Bekijk fotoalbum

Foto's aan het werk

publicatiedatum: zaterdag 02 jun 2018

Bekijk fotoalbum

Brasemuitzetting 17 feb

publicatiedatum: zaterdag 17 feb 2018

Bekijk fotoalbum

karpers

publicatiedatum: woensdag 17 jan 2018

Dinsdag 16 januari heeft Piet Kalkman 147 karpers van ruim 1 kilogram gemiddeld afgeleverd. De karpers zwemmen nu in de kleine put.

Bekijk fotoalbum

foto's stekelbaarsje Jubileum 70

publicatiedatum: dinsdag 03 okt 2017

Bekijk fotoalbum

de scholen zijn weer begonnen.............

publicatiedatum: zaterdag 16 sep 2017

Ook bij ons. Kjeld, Lucas, Mike, Finn, Ferhat en.................................Lindsey helpen mee onze accommodatie nóg schoner en mooier te maken.

Bekijk fotoalbum

Foto's jeugddag 1 algemeen

publicatiedatum: vrijdag 21 jul 2017

Bekijk fotoalbum