Kerstconcours koppel Blok 6

afgelopen zondag werd onder regenachtige omstandigheden het traditionele kerstconcours gevist
De opkomst was goed te noemen met 36 vissers verdeeld over 18 koppels
Er werd wederom op 3 locaties gevist
Thuis in de Karperput werd goed gevangen al bleven 2 koppels zonder vis
Nico Schoonhoven en René van Oord wonnen dit vak met 17.711 gram
Nipt voor Thijs en Thijs Vink die 16.945 gram wisten te vangen
Piet de Vries en Bram Boogert werden 3e met 10.140 gram
In de Gorkumse lingehaven werd onbeschoft veel vis gevangen
Er werd hier in 2 vakken gevist
William Teuling en Cees Daggelders wonnen hun vakmet maar liefst 28.588 gram
Voor Paul Stasse en Chris van Pelt die 2e werden met 27.403 gram
en met 26.449 gram werden Arie de Koning en André van Vugt slechts 3e
Het 2e vak werd gewonnen door Jan de Vos en Will Zwaan met 18.725 gram
Nipt voor Gijs en Herman Verhoef die 18.420 gram wisten te vangen
René Bijl en Arie Donker werden 3e met15.745 gram
Op de 3e locatie werd het minste gevangen
Maar met een gewicht van 4.680 gram werden Beb van der Baars en Gerrit Prins de glorieuze winnaars
Op gepaste afstand werden Koos Hoekwater en Nico van Burgel met 3.030 gram 2e
Dirk van Straten en Willem Bogaard werden 3e met 970 gram
Door deze uitslagen is Chris van Pelt de Kampioen van 2019 met slechts 11 punten
Kijk voor de rest van de uitslagen op de stand van 2019
Op 5 Januari is de Nieuwjaarswedstrijd op dezelfde locaties loten om 8 uur
Aansluitend is de nieuwjaarsreceptie en prijsuitreiking in clubgebouw Jan de Gier
vanaf 1 uur wordt er erwtensoep geserveerd daarna getoast op het nieuwe jaar


Datum (en tijd) Zondag 22-12-2019 08:30 uur t/m zondag 22-12-2019 11:30 uur
Uiterlijke inschrijfdatum
Inschrijfgeld
Plaats Jachthaven
Wedstrijd Nationaal
Water Zoet
Sportvisserijtype Witvissen

Doelgroep
Heren, dames, junioren, kinderen
   

Organisator(en) HSV Het Stekelbaarsje

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies