De Marathon

Afgelopen zondag organiseerde de hsv 't Stekelbaarsje haar jaarlijkse marathon
er werden 4 wedstrijden georganiseerd 2 voor de karpervissers en 2 voor de Brasemvissers
1 in de morgen en 1 in de middag er werd gevist op gewicht en op stuks
Er waren 13 karpervissers naar de put gekomen die in 2 vakken werden onderverdeeld
Aan de Hoogbloklandse kant werd bijna 3x zoveel gevangen als aan de gorkumse kant
Martin Zwijgers won met 7 punten zijn vak voor Peter van den Hout die 8 punten scoorde
Martin ving 7 gram meer dan Peter 10.406 gram voor Martin en 10.399 gram voor Peter
Aan de overzijde was het zeker zo spannend Waarbij Walter Mijnders het won van Jason Mc Dermott
10 punten voor Walter en19.412 gram vis en 11 punten en 19.223 gram voor Jason
Voor René van Oord waren de druiven zuur hij ving 19.722 gram vis maar scoorde 13 punten en werd slechts 3e
In de Brasemput werd de andere wedstrijd georganiseerd er werd hier in 3 vakken gevist
Aan de hoogbloklandse kant was het moeilijk vissen tegen de harde wind in
Chris van pelt wist dit vak te winnen door veel kleine visjes te vangen 69 stuks en 2835gram
Jan de Vos werd hier 2e met12 Punten en 535 gram vis
Aan de gorkumse zijde werd meer vis gevangen
Maar William Teuling liet zich in de ochtend nog verrassen maar stelde in de middag weer orde op zaken
en won zijn vak met 7 punten en 5.757 gram Will Zwaan werd 2e met 12 punten en 3.499 gram
Het dichtbijvak was bedroevend qua vangstenFred Kleijn wist met 9 punten en 151 gram te winnen
2e werd Elvira van Pelt met 10 punten en 55 gram
na een afstandelijke prijsuitreiking trok iedereen huiswaarts
Volgende wedstrijd op 12 Juli het kampioenschap van Arkel in de visputten van Arkel loten om 07.00 uur


Datum (en tijd) Zondag 28-06-2020 11:30 uur t/m zondag 28-06-2020 14:30 uur
Uiterlijke inschrijfdatum
Inschrijfgeld
Plaats Visputten Arkel
Wedstrijd Nationaal
Water Zoet
Sportvisserijtype Witvissen

Doelgroep
Heren, dames, junioren
   

Organisator(en) HSV Het Stekelbaarsje

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons Cookie beleid

Accepteer cookies